روغن پالم چیست؟

❎ این گیاه اولین بار در کشورهایی مثل آنگولا و توگو به عمل آمد. تکثیر و داشت آن در کشورهایی مانند مالزی و اندونزی و فیلیپین از سال ۱۸۴۸ میلادی شروع شد.ا مروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار می‌آید ضمن آنکه بالاترین میزان صادرات را در میان روغن‌های نباتی به خود اختصاص داده است. این روغن از سال ۲۰۰۴ با افزایش تولید مواجه شده و روغن سویا را که تا پیش از آن سر مدار تولید در جهان بوده کنار زده است.

❎ مصرف روغن پالم در صنایع صابون سازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است. از روغن پالم می‌توان در تهیه چربی‌های مورد استفاده در خوراک دام، کاربردهای ترکیبات شیمیایی، صابون، لوسیون‌ها و کرم‌های آرایشی، مرکب‌های چاپ، انواع شمع، گریس‌های روان‌ساز و انواع اسفنج پلی اورتان استفاده کرد.

❎ امروزه یکی دیگر از صنایعی که در آن روغن پالم مورد استفاده قرار گرفته صنعت سوخت است به نحوی که از این روغن به ‌جای بنزین به عنوان سوخت خودرو استفاده می‌شود.

? در مورد روغن پالم موارد ذیل اثبات شده:

۱.هسته پالم حاوی اسیدهای اشباع مریستیکی و لوریکی است که بسیار مضرند. روکشهای کاکائویی مواد غذایی (بستنی، کیک، تافی، پیراشکی و…) که بر پایه روغن نارگیل و هسته پالم تولید میشوند، جزء مضرترین و بی کیفیت ترین روغنها هستند.

۲.جامد بودن این روغن موجب تمایل به #رسوب_چربی در جدار عروق می شود.

۳.گرچه HDL با مصرف این روغن افزایش می یابد ولی کل کلسترول (کلسترول توتال) نیز در دراز مدت با مصرف آن بالا می رود.

۴.تحقیقات نشان می دهد روغن پالم سرطان زا ترین نوع روغن است.

خوراک پاک، پاسداشت شعور ایرانی.

واحد تحقیق و توسعه شرکت سان ترلان تجارت.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *